Over ons

Over ons

Waar Capellenaren voorheen altijd naar andere steden of marktkraampjes moesten gaan om van een lekkere visje te genieten, is dat nu verleden tijd. Viswinkel Capelle brengt heerlijke, eerlijke vis naar Capelle. Of u nu een versgebakken portie kibbeling wilt of gewoon een harinkje wilt happen, het kan heel de week door. Viswinkel Capelle maakt ambachtelijke visspecialiteiten toegankelijk voor iedereen in Capelle aan den IJssel.

Viswinkel capelle logo transparant

Lekker. Gezond.

Wat u kunt verwachten

Bij Viswinkel Capelle hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen wij op verschillende manieren dat u dit uiteindelijk proeft in elke portie en elke hap.
verse vis

verse vis

Heerlijke vis hoort vers te zijn. Daar zijn wij ons bewust van. Daarom zorgen wij dat u iedere dag kunt genieten van heerlijke verse vis. Of het gebruikt gaat worden voor soep, sushi of andere culinaire hoogstanden, bij Viswinkel Capelle ben je zeker van de beste kwaliteit verse vis. Wij hebben wekelijks een breed assortiment aan verse vis. Hebt u een speciaal verzoek? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.
calamares versgebakken

Versgebakken

Versgebakken is ook echt versgebakken. Gebakken vis hoort warm, krokant en knapperig te zijn. Wij bewaren gebakken vis daarom nooit lang. Zo bent u er altijd zeker van dat uw kibbeling, speciaaltjes, garnalen of andere lieveling altijd versgebakken is. Eet smakelijk.
haring vers van het mes

vers van het mes

Haring hoort goed schoongemaakt te worden en vooral ook op de juiste manier. Het hoort niet lang van te voren schoongemaakt te worden. Bij ons kunt u altijd terecht voor een heerlijk harinkje. Wij zorgen dat uw haring vers van het mes en rood op de graat is. Haring op zijn lekkerst.

TOP